Snackbytes brengt Gary Vaynerchuk naar Antwerpen

Snackbytes brengt het fenomeen Gary Vaynerchuk naar Antwerpen op de gloednieuwe What’s Next?! conference.

What’s Next?! conference wordt het podium waar Snackbytes naast Vaynerchuk ook Steven Van Belleghem en Peter Hinssen zal verwelkomen. Een line-up die kan tellen dus.

gary vaynerchuk snackbytes

Het was Sam Berteloot, CEO van Snackbytes, die in 2010 geïnspireerd werd door Vaynerchuk en in 2014 tijdens een inspiratie tour in San Francisco samen met 30 andere ondernemers een uur kon langsgaan bij Gary.

Berteloot: “Ik volg Gary al 10 jaar en hij is echt een fenomeen. Zijn visie ligt aan de basis van waar we met Snackbytes qua content marketing mee bezig zijn, maar zijn verhaal gaat veel verder. Gary is in staat om mensen niet alleen te inspireren en concreet advies te geven, maar ook om mensen hun leven een nieuwe wending te geven. En dat kan ik bevestigen.”

Vaynerchuk is een self-made man, entrepreneur pur-sang, serial investor en best selling author. Na het uitbouwen van een online wijnshop door het slim inzetten van social media, richtte hij VaynerMedia op om zijn ervaring toe te passen op grote merken. Ondertussen werken er meer dan 600 mensen en lijkt er geen einde te komen aan de groei.

Om Vaynerchuk naar Antwerpen te brengen werd het gloednieuwe What’s Next?! conference opgestart en engageerde Snackbytes ook Peter Hinssen en Steven Van Belleghem om een halve dag vol inspiratie te garanderen.

Van Belleghem: “Het is een eer om samen met Gary op een podium te mogen staan. Toen we met onze inspiratie tour bij Gary langs geweest zijn was iedereen onder de indruk van zijn impact op de ieder van ons. Gary is op zijn best in een deels keynote en deels Q&A sessie en dat hebben wij daar aan de lijve ondervonden. Hij is een absolute must see voor elke CEO, CMO en entrepreneur.”

Het event gaat door op 16 februari volgend jaar en zal een beperkt aantal plaatsen hebben, dus snel zijn is de boodschap. Meer info is te vinden op www.whatsnextconference.be

Over What’s Next?! conference
Het congres zal doorgaan in Antwerpen (locatie wordt nog aangekondigd)

13h00-13h05 Opening
13h05-13h45 Steven Van Belleghem
13h45-14h30 Peter Hinssen
14h30-15h00 Break
15h00-16h00 Keynote Gary Vaynerchuk | Q&A
16h00-16h30 Book signing Gary Vaynerchuk
16h00-18h00 Networking drink

Tickets 595€ via Teleticketservice of www.whatsnextconference.be

 

Over Snackbytes
Snackbytes werd in maart 2015 opgericht en is in handen van vier ondernemers. Steven Van Belleghem en Peter Hinssen (beiden digitale ondernemers en opinion leaders), Sam Berteloot (CEO Snackbytes, Managing Partner bij WAVE) en Kurt Tuypens (CEO WAVE).

Deze jonge start-up produceert digitale content voor haar klanten. Video producties, blogs, infographics, animaties… die merken via sociale media of hun eigen digitale platformen kunnen verspreiden. Snackbytes ging van start onder de leiding van CEO Sam Berteloot in de start-up incubator van Start it @kbc in Antwerpen. Ondertussen bestaat het bedrijf uit een sterk team van 11 medewerkers en werkt het voor een mooie lijst klanten waaronder Quick-Step, Luminus, Dewaele vastgoed, Start it @kbc, Greenyard Foods, Telenet, …